חוות גבעות עולם חקלאות אורגנית 

הצטרפו אלינו לפייסבוק
קטלוג מוצרים


עוגת גבינה אפויה

דף הבית >> מתכונים >> עוגות גבינה >> עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה, גבוהה ויפה!

6 חלבונים
1/2 כוס סוכר

- להקציף חלבונים
- כשמתחיל להווצר קצף להוסיף את הסוכר בשתיים - שלוש פעמים

2 שקיות סוכר וניל
1 כוס יוגורט טבעי
750 גר' גבינה רכה
6 חלמונים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח
2 כפות קורנפלור

- לערבב היטב בנפרד
- להוסיף לחלבונים בתנועות עטיפה
-לאפות בחום בינוני כחמישים דקות עד שהעוגה מתחילה להתבקע וצבעה שחום
- להשאיר את העודה בתנור הסגור למשך חצי שעה, להוצאי ולצנן לחלוטין כשהעוגה מכוסה במגבת

1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 חב' אינסטנט פודינג וניל

- להקציף לקצף יציב
- למרוח על העוגה שהצטננה
- לכסות ולאחסן במקרר שלושה - ארבעה ימים

בתאבון!