חוות גבעות עולם חקלאות אורגנית 

הצטרפו אלינו לפייסבוק
קטלוג מוצרים


עוגת גבינה פירורים

דף הבית >> מתכונים >> עוגות גבינה >> עוגת גבינה פירורים

עוגה מדהימה! מוס קפואה או רכה מהמקרר. לאכול עם כפית ישר מהתבנית ולהנות מכל ביס!

לתבנית 26

לבצק:
2 חלמונים
2 כוסות קמח מלא מנופה
1 כפית אבקת אפיה
4 כפות סוכר
200 גר' חמאה רכה
שקית סוכר וניל


- ללוש היטב את כל החומרים לבצק אחיד
- לשטח 2/3 מהבצק בתבנית  בעובי של כס"מ אחד
- את שארית הבצק לשטח על נייר אפיה, בעובי של כס"מ אחד, אין חשיבות לצורה.
- לאפות כעשרים דקות בחום בינוני עד שמזהיב (זהירות! הבצק נשרף מהר!)
- לצנן לחלוטין.

למלית הגבינה:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב עיזים
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
500 גר' גבינה רכה
1/3 כוס סוכר
שקית סוכר וניל

- להקציף את השמנת המתוקה, החלב והפודינג לקצף יציב
- בקערה נפרדת לערבב את הגבינה, הסוכר וסוכר הוניל
- לאחד את שתי התערובות בתנועות עטיפה
- לשפוך את תערובת הגבינה על הבצק שבתבנית
- בעזרת שתי כפות הידיים לפורר את הבצק שעל נייר האפיה לפירורים דקים ולפזרם באופן שווה על העוגה
- לכסות. ניתן לאחסן בהקפאה עד שבועיים, להוציא כשעה לפני ההגשה, או לאחסן במקרר עד חמישה ימים.

בתאבון!