קטלוג מוצרים


דף הבית >> הכי קרוב לטבע - גבינות
הלבאנה, שכל מה שצריך זה להוסיף לה קצת שמן זית וזעתר ולנגב עם קרקר או פיתה,
והגבינה למריחה שמתאימה גם לאפייה.
גבינות חצי קשות הן גבינות שבמהלך הייצור מופרשים רוב מי הגבינה,
הגבינות, בדרגות מליחות שונות, משמשות במגוון אופנים -
הצפתית, במליחות עדינה, הרכה ביותר בקטגוריה, בפרוסות על קרקר או על פרוסת לחם..
הפטה - גבינה קשה יותר, מלוחה. חיתכו אותה לקוביות, על סלט ירקות או בפלטת גבינות - היא תגמר לפני שתגיע לצלחת...
החלומי - בפרוסות או בקוביות, בטיגון או בגריל - כשהיא חמה לא תוכלו לוותר על עוד פרוסה..
הקשקבל - גבינה קשה המתיישנת כחודשיים, בעלת ארומה חזקה ומודגשת. קיימת גם בתוספות כמו: קצח ופלפל-שאטה גרוס.
הפרמזן - גבינה קשה המתיישנת שישה חודשים. בטוסט, על פיצה או על פסטה - משדרגת כל ארוחה!
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

חוות גבעות עולם
ישוב איתמר
02-9409310
info@givotolam.co.il
 
 
 
 בניית אתרים - סטודיו סיגלעיצוב אתרים